x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Eşecurile granzilor

Eşecurile granzilor

de Dragos Stoica    |    18 Mar 2012   •   21:00
Eşecurile granzilor

Cea de-a 21-a etapa a Ligii 1 a adus schimbarea liderului la zi al campionatului, dupa ce CFR Cluj a profitat din plin de infrangerea lui Dinamo pe teren propriu in fata Sportului Studentesc (1-3). Privita mai mult ca o buna ocazie de antrenament, partida "cainilor" cu o formatie ce traieste de ani in sir pe buza prapastiei s-a dovedit un adevarat calvar pentru "alb-rosii", iar elevii lui Liviu Ciobotariu s-au recunoscut invinsi acasa de o echipa care n-a putut avea pe banca decat patru jucatori de camp!

Nota bene, la "studenti" a debutat pe final si un junior de numai 15 ani, Razvan Popa!
Daca lucrurile par surprinzatoare pe hartie, in iarba totul a fost cat se poat de limpede. Cu exceptia unui gol incasat in cel de-al doilea minut, Sportul a dominat meciul din Soseaua Stefan cel Mare, in timp ce jocul lui Dinamo a fost lipsit de orice fel de orizont.

"Am fost dominati la toate capitolele. Nu avem nici o scuza, vina ne apartine in totalitate. Semnalul de alarma a fost tras de la meciul cu Pandurii. Sunt dezamagit ca am pierdut prima pozitie in clasament, e trist, dar am jucat foarte prost cu Sportul. Imi cer scuze suporte­rilor, principalul vinovat sunt eu. Daca se considera ca am facut prea putin pentru echipa asta, las locul altcuiva cu cea mai mare placere. Dupa aceste doua jocuri, Dinamo este in cadere, iar infrangerea cu Sportul este o umilinta. Sa fim realisti, in acest moment suntem departe de a lua campionatul", a spus dupa meci tehnicianul "cainilor".

Primul soc al rundei a venit insa inca de vineri, cand Rapid a pierdut neasteptat, 0-1, la Chiajna, printr-un gol de generic tv primit in ultimul minut. Dupa un corner al giu­les­te­ni­lor, Adrian Popa a plecat intr-o cursa de peste 75 de metri, de-al lungul careia a insirat patru adversari, pentru ca apoi sa inscrie pe sub Coman. Portarul rapidist a intrat din nou in clinciuri cu propria galerie, aruncand cu o sticla de plastic spre suporteri cand acestia il injurau, pentru ca apoi fanii sa ceara demisia lui Razvan Lucescu.

Tehnicianul a negat ca ar intentiona sa renunte, iar ieri George Copos l-a reasigurat de sprijinul sau neconditionat: "Razvan e un antre­nor exceptional si un om prea bun, dar in ziua de astazi acest lucru poate fi un defect. Eu il sustin in conti­nuare 100 la suta. De fapt, pot sa spun ca sunt alaturi de el cum nu am fost niciodata".

×
Subiecte în articol: fotbal intern