x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Eugen Neagoe, după înfrângerea categorică a lui Dinamo: „Nu a mers absolut nimic, a fost ruşine, o umilinţă”

Eugen Neagoe, după înfrângerea categorică a lui Dinamo: „Nu a mers absolut nimic, a fost ruşine, o umilinţă”

16 Iul 2019   •   07:06
Eugen Neagoe, după înfrângerea categorică a lui Dinamo: „Nu a mers absolut nimic, a fost ruşine, o umilinţă”
Sursa foto: Captura Video

Eugen Neagoe, noul antrenor al lui Dinamo, a declarat că nu o să demisioneze după înfrângerea în fața Viitorului și că obiectivul lui este aducerea echipei în play-off. 

 

”Este prima dată când trăiesc asemenea umilinţă. Sincer, nu avem niciun alibi, nu putem să vorbim despre absolut nimic. Este o ruşine tot ce s-a întâmplat pe teren în această seară. (n.r. că fanii i-au cerut demisia) Ce să le transmit fanilor? Încă din primul moment, când am venit pe aici, nu m-au dorit. Din ce-mi aduc eu aminte, doi ani de zile Dinamo n-a intrat în play-off. Eu am spus că fac tot ce ţine de mine să o duc în play-off.
 

(n.r. dacă s-a gândit la demisie) Nu m-am gândit la aşa ceva. Este primul joc... într-adevăr, am pierdut într-o manieră ruşinoasă, dar lucrurile se pot întâmpla. Peste cinci zile urmează un alt meci şi, cu o victorie, altfel stau lucrurile. Nu a mers absolut nimic, a fost ruşine, o umilinţă. Îmi asum ce s-a întâmplat. I-am felicitat pe cei de la Viitorul, bravo lor, au avut o atitudine foarte bună. A fost o seară foarte bună pentru ei şi o ruşine pentru noi. După golul doi, jucătorii şi-au pierdut încrederea, nu am mai făcut absolut nimic”, a declarat Eugen Neagoe la Telekom Sport.

×
Subiecte în articol: Eugen Neagoe