x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Eugen Neagoe: "Meritam mai mult, dar e bine că n-am pierdut"

Eugen Neagoe: "Meritam mai mult, dar e bine că n-am pierdut"

15 Noi 2010   •   10:54
Eugen Neagoe: "Meritam mai mult, dar e bine că n-am pierdut"

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 2-2, că formaţia sa merita mai mult, dar e bine că nu a pierdut.

"A fost un joc frumos, deschis, dar suntem nemulţumiţi de rezultat şi consider că am pierdut două puncte. După cum s-a văzut jocul în teren meritam mai mult, dar e bine că nu am pierdut. După două jocuri pe terenul lui Dinamo am reuşit să nu pierdem şi dacă în Cupă jucam la Craiova acum eram în semifinale. În campionat puteam să strângem mai mult de 20 de puncte, dar în fotbal nu cine joacă mai bine câştigă. Azi am avut patru ocazii mari de gol, am condus, am fost conduşi, dar e bine că nu am pierdut şi că am revenit de la 1-2", a spus Neagoe.

Tehnicianul oltenilor a afirmat că atacantul Florin Costea va juca la potenţial maxim abia de anul viitor. "Florin Costea e pe drumul cel bun şi sperăm să nu mai aibă parte de accidentări. Îl veţi vedea pe adevăratul Costea din retur. În momentul în care nu acumulezi puncte poţi ajunge şi la retrogradare, dar după jocul nostru meritam să fim 3-4 poziţii mai sus în clasament. Oricum trebuie să fim atenţi. Alexandru Piţurcă a fost mai proaspăt decât ceilalţi jucători şi s-a văzut asta. Victor Piţurcă se poartă la fel cu toţi fotbaliştii, nu se cunoaşte că Alex este fiul lui", a precizat Neagoe.

Echipele Dinamo Bucureşti şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 2-2 (2-1), într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I. Golurile gazdelor au fost marcate de Adrian Cristea '22 din penalty şi Gabriel Torje '34, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Alexandru Piţurcă, în minutele 14 şi 83.

×