x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Europa League - Meciurile echipelor româneşti se suprapun şi unele riscă să nu fie televizate

Europa League - Meciurile echipelor româneşti se suprapun şi unele riscă să nu fie televizate

de Mihai Igirosanu    |    10 Aug 2011   •   21:00
Europa League - Meciurile echipelor româneşti se suprapun şi unele riscă să nu fie televizate

Desi asteapta cu multa emotie joia urmatoare, in care cele cinci echipe romanesti vor evolua in primele manse ale play-off-ului Europa League, pasionatii de fotbal s-ar putea sa aiba parte de o surpriza neplacuta. UEFA a comunicat ieri orele de desfasurare a patru din cele cinci partide in care sunt implicate cluburile noastre, iar confruntarile se suprapun aproape complet.

Astfel, FC Vaslui – Sparta Praga, meci care va avea loc la Piatra-Neamt, va incepe la ora 20:00, in acelasi timp cu jocul de la Viena, intre Austria Viena si Rapid. Dupa o jumatate de ora de la startul celor doua intalniri, la ora 20:30, la Cluj, pe Stadionul Dr Constantin Radulescu, va incepe confruntarea dintre Steaua si TSKA Sofia.

In fine, de la ora 21:00, in Polonia, la Wroclaw, va debuta meciul dintre Slask si Rapid. Ora de start a partidei Vorskla Poltava – Dinamo nu a fost inca stabilita, insa este de asteptat sa se incadreze cam in acelasi interval orar.

In aceste conditii, televizarea unora dintre cele cinci jocuri este pusa inca de pe acum sub semnul intrebarii, iar prioritate ar putea avea meciurile care se disputa in Romania, adica Vaslui – Sparta Praga si Steaua – TSKA Sofia. Discutiile pentru obtinerea drepturilor au inceput deja.

Invazie bulgara
Recunoscuti printre cei mai fanatici din Balcani, suporterii celor de la TSKA Sofia si-au anuntat deja prezenta in numar de aproximativ 3.000 la Cluj, pentru partida de joia viitoare, cu Steaua. Acest lucru ar putea constitui un mare dezavantaj pentru Steaua, in conditiile in care trupa "ros-albastra" nu e prea simpatizata in Cluj, iar galeria pare hotarata sa nu incurajeze echipa in confruntarea din play-off-ul Europa League. De altfel, Peluza Nord stelista nu a facut deplasarea nici la Sibiu, nici la Constanta.

×
Subiecte în articol: europa league