x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fanii giuleşteni recurg la gesturi extreme: intră în greva foamei până la demisia lui Sandu şi Dragomir

Fanii giuleşteni recurg la gesturi extreme: intră în greva foamei până la demisia lui Sandu şi Dragomir

06 Aug 2013   •   16:47
Fanii giuleşteni recurg la gesturi extreme: intră în greva foamei până la demisia lui Sandu şi Dragomir

Liga Suporterilor Rapidişti anunţă că mai mulţi fani vor intra în greva foamei, miercuri, la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, protestul urmând să se încheie numai după ce conducătorii fotbalului românesc vor demisiona din funcţii.

"În data de 07.08.2013, începând cu ora 18.00, pe gazonul Stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu, va fi demarată o formă extremă de protest, respectiv greva foamei. Sunt aşteptaţi să se alăture protestului toţi suporterii rapidişti, indiferent de vârstă, sex, religie, arătând astfel că suflarea alb-vişinie a fost, este şi va rămâne un bastion al corectitudinii şi al dreptătii. Scopul gestului extrem la care recurgem este ca oamenii care au distrus fotbalul românesc şi care pentru realizarea intereselor proprii au subjugat clubul Rapid şi multe alte cluburi de tradiţie să demisioneze imediat din funcţiile pe care care le-au monopolizat şi pe care le-au condus într-un mod incompentent", au anunţat suporterii într-un comunicat, citat de Mediafax.

Suporterii susţin că prin acest protest nu doresc păstrarea formaţiei giuleştene în Liga I şi îi cheamă alături de ei şi pe fanii altor grupări dezavantajate de FRF şi LPF: "Încercam să tragem un semnal de alarmă asupra modalităţii prin care milioane de suporteri şi spectatori au fost şi sunt lezaţi de către conducătorii fotbalului românesc. Organizatorii acestui protest nu doresc ca prin acest gest extrem să solicite rămânerea echipei în Liga I, ci doresc respectarea regulamentelor fotbalistice europene. Totodată, organizatorii nu vor înceta protestul până când conducătorii fotbalului românesc nu vor demisiona. La acest protest sunt chemaţi suporterii tuturor cluburilor de tradiţie care au suferit prejudicii însemnate de pe urma aplicării regulamentelor într-un mod discreţionar. Toată suflarea rapidistă este aşteptată să treacă unită prin acest moment de răscruce, determinandu-i pe cei vinovati de situaţia existentă să plătească."

×
Subiecte în articol: greva foamei suporteri rapid stadion giuleşti