x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fanii Oţelului vor putea vedea meciul cu Astra pe faleza Dunării.

Fanii Oţelului vor putea vedea meciul cu Astra pe faleza Dunării.

19 Mai 2011   •   10:31

Galatiul este in sarbatoare dupa primul titlu de campioana a Romaniei din istorie. Sambata, suporterii Otelului vor putea urmari, pe un ecran amplasat pe faleza Dunarii, partida din ultima etapa, cu Astra transmisia fiind completata de concerte si concursuri cu premii.

Duminica, sarbatoarea va incepe de la ora 15:00 cu concursuri, momente speciale si un concert Spitalul de Urgenta. Intre orele 18:00 si 19:30, jucatorii echipei vor traversa orasul pe o platforma deschisa. "Drumul campionilor" va incepe la stadionul "Otelul" si se va opri la scena amplasata pe Faleza Dunarii. Intreg parcursul echipei prin oras va fi transmis in direct, pe ecranul amplasat pe faleza Dunarii.

Premierea jucatorilor si a antrenorilor va avea loc de la ora 19:30, aceasta urmand sa fie facuta de secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, care le va inmana medaliile si trofeul de campioni ai Ligii I.

La eveniment vor mai fi prezenti si componentii echipei Otelul Galati care, in 1988, invingeau cu 1-0 pe Juventus Torino, intr-un meci din Cupa UEFA.

Seara se va incheia cu un concert al trupei Holograf si focuri de artificii.

×
Subiecte în articol: oţelul liga 1 fotbal intern