x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Botoşani - Concordia Chiajna 0-1. Fanii gazdă și-au acuzat favoriții: „Blatiștilor, plecați cu toții!”

FC Botoşani - Concordia Chiajna 0-1. Fanii gazdă și-au acuzat favoriții: „Blatiștilor, plecați cu toții!”

16 Mai 2018   •   22:30
FC Botoşani - Concordia Chiajna 0-1. Fanii gazdă și-au acuzat favoriții: „Blatiștilor, plecați cu toții!”

Echipa Concordia Chiajna a învins în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal, disputată miercuri.

Ilfovenii au deschis scorul în prima repriză a partidei de la Botoşani, prin Paul Batin (19), la doar câteva minute după ce oaspeţii au rămas în zece jucători, în urma eliminării iordanianului Bawab, pentru o intrare dură asupra unui adversar.

Concordia a reuşit apoi să-şi păstreze avantajul de un gol până la final, în ciuda dominaţiei gazdelor, care nu au reuşit să profite de omul în plus pe teren.

La finalul partidei, fanii gazdă și-au acuzat favoriții: "Blatiștilor, plecați cu toții! Demisia, demisia, demisia!".

În urma acestui eşec, FC Botoşani rămâne pe locul al doilea în clasamentul din play-out, la mare distanţă (12 puncte) de liderul Dinamo, în timp ce Concordia Chiajna a urcat pe poziţia a patra, depăşind-o pe FC Voluntari, care va juca joi, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş.

FC Botoşani - CS Concordia Chiajna 0-1 (0-1), stadion "Municipal" - Botoşani
A marcat: Paul Batin (19)
Cartonaş roşu: Tha'er Bawab (16).
Arbitru: Ivan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) şi Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare).
Observatori: Sorin Boca (Iaşi) - CCA; Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti) - LPF.
AGERPRES

×