x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Rapid l-a transferat pe fundașul Hristos Vadasis la Universitatea Craiova

FC Rapid l-a transferat pe fundașul Hristos Vadasis la Universitatea Craiova

28 Aug 2019   •   12:22
FC Rapid l-a transferat pe fundașul Hristos Vadasis la Universitatea Craiova
Sursa foto: pixabay.com

Clubul de fotbal  FC Rapid l-a transferat pe Hristos Vadasis la Universitatea Craiova. Fundașul stânga va evolua timp de un sezon la clubul  din Bănie. 

"Rapid l-a împrumutat astăzi pentru un sezon pe Hristos Vadasis, un tânăr fundaş stânga, de 19 ani, de la Universitatea Craiova. Născut la Craiova, din mamă româncă şi tată grec, Hristos a început fotbalul la Universitatea, iar la 17 ani a jucat în Liga 3, la CSU Craiova 2. În sezonul trecut, el a pus umărul la promovarea Reşiţei în Liga 2, fiind om de bază la CSM, unde a jucat 28 din cele 30 de etape.Vada a impresionat în perioada petrecută la Craiova, acesta fiind selecţionat şi la naţionalele României U18 (5 meciuri) şi U17 (un meci), unde a fost coechipier cu Antonio Sefer", se menţionează pe site-ul echipei giuleștene. 

Gruparea FC Rapid a anunţat pe contul său oficial de Facebook despărţirea de portarul Ştefan Ciuculescu, aflat în lotul său din iulie 2017. "Ştefan Ciuculescu şi-a reziliat contractul cu Rapid, Daniel Pancu urmând a se baza în actuala stagiune pe Virgil Drăghia, dar şi pe doi tineri ce îndeplinesc criteriul U20, Alexandru Tătaru, cel care a şi debutat în meciul cu ASU Poli Timişoara, şi Alex Achiriloaie. Mulţumim pentru tot, Fane, şi multă baftă în continuare", se arată pe site-ul de socializare citat. 

AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: rapid transfer