x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Vaslui, depunctată drastic. Adrian Porumboiu: "Mă gândesc serios să candidez la şefia FRF, ar pieri toată şobolănimea"

FC Vaslui, depunctată drastic. Adrian Porumboiu: "Mă gândesc serios să candidez la şefia FRF, ar pieri toată şobolănimea"

04 Oct 2013   •   18:29
FC Vaslui, depunctată drastic. Adrian Porumboiu: "Mă gândesc serios să candidez la şefia FRF, ar pieri toată şobolănimea"

FC Vaslui a fost sancţionată cu scăderea a opt puncte din cele acumulate în actuala ediţie a Ligii I de către Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a litigiului cu agentul de jucători Ionel Codoban.

Conform site-ului oficial al FRF, impresarul se află în litigiu cu gruparea moldavă, căreia îi solicită 200.000 de euro în urma transferului mijlocaşului Liviu Antal de la Oţelul Galaţi la FC Vaslui, efectuat în iunie 2012.

FC Vaslui ocupă locul 10 în Liga I, cu 11 puncte după opt etape.

Întrebat la Sport.ro dacă după decizia de joi a Comisiei de Disciplină a FRF se gândeşte să candideze la preşedinţia FRF, finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu a răspuns: "Mai mult ca nicodată, mai mult ca nicodată. Şi vă spun sigur că ar pieri toată şobolănimea aia, tot ce înseamnă păienjenişul ăla, tot ce înseamnă guzgăneala aia care e pe la comisii. Eu cred că aceste comisii sunt puşcărie, dar cine îi pune pe aceşti domni acolo? Întreabă pe cineva? Tot ei îi pun, şefii de la federaţie şi de la ligă. Păi răspundeţi, băi, fraţilor, dacă i-aţi pus, indiferent cum te chemi, Mircea Sandu sau Dragomir. Dacă v-aţi luat o responsabilitate, răspundeţi pentru ei! Vă spun eu de-acum, foarte clar, că va fi un război lung şi dur şi cu argumente, pentru nişte măgării pe care le fac. Modul în care au tratat Vasluiul şi modul în care s-au comportat... Vom avea argumente să ducem această luptă pe toate fronturile."

Anterior, Porumboiu l-a acuzat pe Ionel Codoban că este sprijinit de secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, în aranjarea unor meciuri cu ajutorul arbitrilor. "El a vrut iniţial să vină conducător la Vaslui. Mi-a spus cum a luat el titlul la Galaţi, ce influenţă mare are asupra arbitrilor, că este din aceeaşi localitate şi îl ascultă orbeşte un distins domn care face jocurile de o viaţă fără să învârtă niciun şervet, pentru că aia este meseria lui, şi intră în tot felul de combinaţii dubioase, dacă vă spune ceva numele de Kassai. Mergând mai departe am refuzat categoric. Aici e vorba de bani, oamenii împart bani. El mi-a spus că au circulat banii cu Galaţiul, nu vă aduceţi aminte ce arbitraje aveau? Îi punea Kassai arbitrii, despre ce vorbim?", a afirmat Adrian Porumboiu.

Finanţatorul Vasluiului a mai spus despre Codoban că a reprezentat în transferul lui Antal atât grupările Oţelul şi FC Vaslui, cât şi pe jucător: "El a luat doar pe jucător 350.000. El a reprezentat pe Oţelul, pe Antal şi pe Vaslui. Vaslui i-a dat şi lui comision, apoi şi Oţelul i-a dat o parte din bani. Unii au o putere incredibilă, crezând că pot face ce vor".

×
Subiecte în articol: vaslui depunctare porumboiu