x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Vaslui nu va primi licenţa din cauza datoriilor către jucători

FC Vaslui nu va primi licenţa din cauza datoriilor către jucători

23 Apr 2014   •   12:05
FC Vaslui nu va primi licenţa din cauza datoriilor către jucători

Clubul moldovean a avut termen până marţi pentru a face dovada faptului că a plătit salariile restante pe anul trecut sau că jucătorii sunt de acord cu reeşalonarea banilor, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Situaţia financiară a celor de la SC Vaslui este una extrem de delicată. Clubul moldovean are restanţe financiare faţă de jucători pe anul 2013, care sunt în valoare de 500.000 de euro, şi care trebuiau achitate până ieri, la miezul nopţii,  pentru ca gruparea moldavă să primească licenţa pentru sezonul viitor.

Oficialii vasluienilor mai aveau şi alternativa de a ataşa la dosar un document semnat de toţi jucătorii prin care aceştia erau de acord cu reeşalonarea creanţelor, dar nici această condiţie n-a fost îndeplinită. Nu numai că jucătorii n-au fost de acord cu aşa ceva, dar ei înşişi au trimis către Comisie documente prin care au demonstrat că sunt neplătiţi deluni de zile şi chiar au cerut ca SC Vaslui să nu primească licenţa.

În aceste condiţii, gruparea galben-verzilor nu va mai avea drept de joc în viitorul sezon al Ligii 1.

Că situaţia de la SC Vaslui este disperată este certificată şi de faptul că directorul sportiv Cătălin Popa, dar şi preşedintele executiv Dragoş Iftime au demisionat ieri, după ce nu au fost plătiţi de luni bune

Culmea este că finalul aventurii moldovenilor în Liga 1 se poate produce după cel mai răsunător succes al acestora în Liga 1, 8-1 cu braşovenii de la Corona, dar mai ales după 1-0 cu Steaua, în Ghencea.

×
Subiecte în articol: fc vaslui licenţă liga i restante