x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Viitorul - Universitatea Craiova 0-0. Echipa din Bănie a ratat un penalty

FC Viitorul - Universitatea Craiova 0-0. Echipa din Bănie a ratat un penalty

03 Feb 2019   •   22:53
FC Viitorul - Universitatea Craiova 0-0. Echipa din Bănie a ratat un penalty

FC Viitorul Constanţa şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal.

Universitatea a ratat un penalty în acest meci, prin atacantul bosniac Elvir Koljic, al cărui şut a fost apărat de Valentin Cojocaru (31). Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma unui duel între Koljic şi olandezul Bas Kuipers.

A fost al cincilea penalty ratat de Universitatea în acest campionat, două Koljic, două Alexandru Mitriţă şi unul Matteo Fedele.

Echipa din Bănie a mai avut ocazii de gol prin Valentin Mihăilă (48) şi Renato Kelic (54). FC Viitorul a avut şanse de a marca prin Vlad Achim (17), Bradley de Nooijer (66), Ianis Hagi (76, 79).

În tur, Universitatea s-a impus cu scorul de 2-0.

FC Viitorul nu are nicio victorie în ultimele cinci etape, în care a obţinut două puncte şi a pierdut trei jocuri, fără a marca în ultimele patru etape.

Universitatea are o singură victorie în ultimele patru deplasări (un egal, două eşecuri). Echipa craioveană a pierdut un singur joc din ultimele şase etape, având patru victorii şi un egal.

FC Viitorul Constanţa - Universitatea Craiova 0-0, Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu
Elvir Koljic (Universitatea) a ratat un penalty în min. 31 (Valentin Cojocaru a apărat).
Arbitru: Marcel Bîrsan; arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu; arbitru de rezervă: Antonie Andrei (toţi din Bucureşti)
Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Mihai Stancu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

×