x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Voluntari rămâne în Liga I după victoria cu 2-1 în fața sibienilor de la Hermannstadt

FC Voluntari rămâne în Liga I după victoria cu 2-1 în fața sibienilor de la Hermannstadt

27 Mai 2019   •   20:05
FC Voluntari rămâne în Liga I după victoria cu 2-1 în fața sibienilor de la Hermannstadt

FC Voluntari şi-a asigurat menţinerea în Liga I de fotbal, după ce a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-1 (1-0), luni, pe teren propriu, în etapa a 13-a a fazei play-out.

Ilfovenii a deschis scorul prin Gabriel Deac (17), cu un şut fără preluare, la centrarea lui Alexandru Vlad. FC Hermannstadt a rămas în zece oameni în min. 50, după eliminarea austriacului Daniel Offenbacher, dar a reuşit egalarea prin togolezul Juvhel Tsoumou (75), introdus în repriza secundă.

Victoria echipei antrenate de Cristiano Bergodi a fost adusă de golul marcat de Doru Popadiuc (82), inspirat introdus de tehnicianul italian.

Meciul a fost urmărit din tribunele Stadionului ''Anghel Iordănescu'' de foştii selecţioneri Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu, dar şi de fostul atacant Florin Bratu.

FC Hermannstadt ocupă penultimul loc, cu 24 puncte, şi este obligată să câştige în ultima etapă cu Dunărea Călăraşi (25 puncte) pentru a evita retrogradarea directă. Dunărea are şi varianta egalului la Sibiu pentru a rămâne pe locul de baraj.

FC Voluntari - FC Hermannstadt 2-1 (1-0), Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari
Au marcat: Gabriel Deac (17), Doru Popadiuc (82) respectiv Juvhel Tsoumou (75).
Cartonaş roşu: Daniel Offenbacher (FC Hermannstadt, 50).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)
Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Hermannstadt voluntari