x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB - Dinamo. Echipa lui Dică va purta un nou echipament în Derby

FCSB - Dinamo. Echipa lui Dică va purta un nou echipament în Derby

29 Iul 2018   •   07:49
FCSB - Dinamo. Echipa lui Dică va purta un nou echipament în Derby

FCSB - Dinamo. FCSB și-a prezentat noul echipament pe care-l va folosi în deplasare în acest sezon, însă meciul de debut în care tricourile vor putea fi văzute live va fi în partida de pe teren propriu cu Dinamo, de duminică.

 

Incepand cu sezonul curent, FCSB va evolua in meciurile din deplasare intr-un nou echipament de joc Nike, ale carui culori sunt inspirate din albastrul galactic al stelelor.

Tricoul este de culoare albastru glaciar, iar zonele manecilor si ale umerilor sunt evidentiate printr-o nuanta de albastru deschis. Gulerul are o forma moderna de aceeasi culoare si se continua pana la baza gatului.

Inspiratia pentru alegerea nuantelor noului echipament o reprezinta protosteaua – o stea in faza de formare, asemenea noii energii si a fortei echipei FCSB, pentru sezonul competitional 2018-2019.

Combinatia cromatica folosita de Nike sustine beneficiile tehnologiilor inglobate in noul echipament. Materialul este aproape invizibil, fara a jena in vreun fel corpul, tocmai pentru a conferi atletilor senzatia de invincibilitate si libertate de miscare. Este esential sa te simti usor si liber pe teren.

"Nike își menține o atenție deosebită asupra protecției mediului înconjurător. Echipamentele sunt realizate și de această dată din poliester reciclat. Echipamentele sunt proiectate pentru a oferi deopotrivă performanțe de neegalat și un impact scăzut asupra mediului înconjurător. Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 16 sticle de plastic. Începând cu anul 2010, Nike a folosit peste 3 miliarde de astfel de sticle pentru producerea echipamentelor de fotbal, cantitatea de poliester astfel rezultată este suficientă pentru acoperirea a 5.200 de terenuri de fotbal" comunicat FCSB

×
Subiecte în articol: FCSB - Dinamo