x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB - FC Botoșani 0-2. Echipa lui Gigi Becali UMILITĂ pe teren propriu

FCSB - FC Botoșani 0-2. Echipa lui Gigi Becali UMILITĂ pe teren propriu

29 Iul 2019   •   21:57
FCSB - FC Botoșani 0-2. Echipa lui Gigi Becali UMILITĂ pe teren propriu

FCSB a pierdut cu 0-2 meciul cu Botoşani, după o prestaţie absolut catastrofală! Lui Bogdan Andone i s-a cerut demisia de fanii prezenţi la Piteşti.

Acesta a fost al 13-lea duel dintre cele două echipe, bilanţul fiind de 10 victorii pentru FCSB şi două remize înaintea partidei din Trivale, potrivit site-ului LPF.

Golurile botoşănenilor au fost marcate de debutantul Răzvan Andronic (19 ani), în min. 18, din pasa lui Stefan Askovski, şi de francezul Hervin Ongenda (40), la capătul unui contraatac.

Macedoneanul Askovski a ratat două ocazii mari (34, 62), iar Andronic a fost aproape de un nou gol în min. 45+1. Cele mai bune situaţii ale echipei antrenate de Bogdan Andone au ratate de Florin Tănase (51) şi de Florinel Coman (78).

Internaţionalul Dennis Man s-a accidentat în min. 12 şi a fost înlocuit, fiind suspect de ruptură musculară la piciorul stâng.

FC Botoşani e neînvinsă în acest debut de campionat, având două victorii şi un egal. FCSB are o singură victorie în primele trei etape din Liga I, dar are trei succese din tot atâtea partide în preliminariile Europa League, fiind practic sigură de accederea în turul al treilea.

FCSB - FC Botoşani 0-2 (0-2), Stadion ''Nicolae Dobrin'' - Piteşti
Au marcat: Răzvan Andronic (18), Hervin Ongenda (40).
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

×
Subiecte în articol: fcsb