x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB ignoră Cupa României. Decizia incredibilă luată de Dică pentru meciul cu Timişoara. Cum arată primul 11

FCSB ignoră Cupa României. Decizia incredibilă luată de Dică pentru meciul cu Timişoara. Cum arată primul 11

30 Noi 2017   •   08:33
FCSB ignoră Cupa României. Decizia incredibilă luată de Dică pentru meciul  cu Timişoara. Cum arată primul 11

FCSB a pierdut trei meciuri consecutive, cu Poli Iași, Viktoria Plzen și Astra, însă Nicolae Dică va merge cu rezervele și la partida de Cupa României cu ACS Poli Timișoara, de joi.

Niciunul dintre titularii de drept de la FCSB nu se va regăsi în echipa de start care va evolua împotriva lui ACS Poli, după cum anunță TV Digi Sport. În schimb, din lot fac parte jucători precum Ardelean, Szecui, Ianis Stoica sau Pacionel.

Singurii fotbaliști mai cunoscuți pe care s-ar putea baza tehnicianul roș-albaștrilor sunt Achim, Lucian Filip, De Amorim, dar și portarul Andrei Vlad. 

FANATIK.RO a aflat că mijlocaşul Cătălin Golofca a fost luat în lot de Nicolae Dică pentru meciul de la Timişoara. Fotbalistul care a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali şi care s-a accidentat la meciul disputat de FCSB pe terenul celor de la Viktoria Plzen s-a antrenat normal în ultimele zile şi are şanse mari să joace contra bănăţenilor lui Ionuţ Popa.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu Timişoara

Andrei Vlad - Pleaşcă, Artur Jorge, Larie, Mario Mihai - Achim, Filip - Golofca, Benzar, De Amorim - Gnohere

×
Subiecte în articol: nicolae dica fcsb cupa romaniei