x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Florin Costea: În curând voi începe alergările

Florin Costea: În curând voi începe alergările

01 Iul 2010   •   00:00
Florin Costea: În curând voi începe alergările

Atacantul echipei Universitatea Craiova, Florin Costea, care a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi colaterale la genunchiul stâng în meciul cu Poli Iaşi din returul sezonului trecut, a declarat, joi, că recuperarea merge foarte bine şi în curând va începe alergările.

"Totul merge bine, se observă o îmbunătăţire evidentă. Nu mai am nici un fel de dureri, genunchiul nu este umflat deloc. Pot spune că recuperarea decurge exact cum era de aşteptat. În curând o să încep şi alergările şi sper să fie totul bine, să revin cât mai repede pe teren şi să îmi ajut echipa. Am urmărit şi eu tot ce s-a întâmplat la Craiova şi am văzut că a venit domnul Ţicleanu. Îi doresc mult succes alături de echipă şi aştept să revin şi eu cât mai repede să lucrez cu dumnealui. Îi mulţumesc pentru încurajare şi sper şi eu să fiu mai puternic şi cred că voi reuşi acest lucru. Şi după prima accidentare am revenit mai bun, sper să se întâmple la fel şi de această dată", a spus Costea.

Florin Costea, care se află la recuperare în Olanda, a afirmat că este mai importantă recuperarea, decât să joace în amicalul cu Juventus Torino. "Eu aş fi vrut să fiu tot timpul pe teren, nu numai pentru acest meci, să nu mă fi accidentat şi să îmi pot ajuta echipa de pe teren. Sper să îi motiveze pe băieţi acest amical şi să le dea încredere să facă un sezon cât mai bun", a precizat Costea.

Atacantul Universităţii a declarat că favoritele sale la Cupa Mondială sunt Argentina, Spania şi Olanda. "Nu am ratat nici un meci de la turneul final. Favoritele mele, Argentina, Spania şi Olanda sunt încă în competiţie şi sper ca una dintre ele să câştige", a spus Costea.

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport