x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Florin Costea, la Steaua

Florin Costea, la Steaua

de Dragos Stoica    |    03 Aug 2011   •   21:00
Florin Costea, la Steaua

Florin Costea va evolua pentru Steaua in urmatoarele patru sezoane, dupa ce s-a inteles ieri cu Gigi Becali privind detaliile contractului, pentru ca in cursul dupa-amiezii sa efectueze deja vizita medicala la INMS.

Venit din postura de jucator liber dupa dezafilierea Universitatii Craiova, acesta va incasa o consistenta prima de instalare, in valoare de 250.000 de euro, urmand sa aiba un salariu anual de 216.000 de euro, ceea ce inseamna 18.000 de euro pe luna. De asemenea, in cazul in care "ros-albastrii" vor cuceri titlul si se vor califica in Liga Campionilor, Costea va incasa inca 150.000 de euro.
"Sunt bucuros ca situatia mea s-a lamurit in sfarsit si ca am semnat cu Steaua. Sper sa fac o treaba cat mai buna si sa marchez cat mai multe goluri", a spus ieri Costea la iesirea de la intalnirea cu patronul echipei. Oficialii Stelei intentionau sa inregistreze chiar de ieri transferul la LPF, astfel ca Florin Costea va avea drept de joc imediat.

"Putea sa plece in strainatate, pentru ca avea o oferta din Rusia, cu un salariu de 450.000 de euro, si uite ca a acceptat sa joace la Steaua. Asa, poate prinde si echipa nationala", a spus Becali. In varsta de 26 de ani, Florin Costea a debutat in Liga 1 in toamna lui 2006 la Universitatea Craiova, pentru care a bifat 119 partide in care a inscris 47 de goluri. In perioada 2008-2009, a strans si sase meciuri la echipa nationala, fara sa reuseasca sa marcheze vreodata, dupa care cariera sa a intrat intr-un con de umbra, ca urmare a unei grave accidentari, ruptura a ligamentelor incrucisate la genunchiul stang, absentand aproape un an de pe gazon.

×
Subiecte în articol: florin costea steaua