x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Florinel Coman (FCSB) - Îmi doresc să ne impunem din primul minut cu Craiova

Florinel Coman (FCSB) - Îmi doresc să ne impunem din primul minut cu Craiova

30 Mar 2019   •   12:36
Florinel Coman (FCSB) - Îmi doresc să ne impunem din primul minut cu Craiova

Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat, sâmbătă, înr-o conferinţă de presă, că formaţia sa este pregătită pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, meci în care şi-ar dori să se impună încă de la început. 

"Îmi doresc să facem un meci bun, să ne impunem din primul minut şi să luăm toate cele trei puncte, pentru că avem mare nevoie de ele. Este un meci pe care trebuie să îl câştigăm, cum sunt şi celelalte. La cum am pregătit meciul săptămâna aceasta trebuie să luăm toate cele trei puncte. Este un meci cu Craiova, o echipă foarte bună, foarte bine organizată, e un derby de play-off şi trebuie să câştigăm", a afirmat Coman. 

"Aşteptăm foarte mulţi suporteri ai noştri la stadion pentru a-i face fericiţi. Ei au foarte mulţi suporteri, sunt nişte fani înfocaţi, care vin după ei la fiecare meci. Va fi un meci de luptă şi trebuie să ieşim învingători. Totul depinde de noi, dacă vom câştiga meciurile, la sfârşit vom reuşi să fim campioni", a mai spus Coman.

Partida FCSB - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a III-a a play-off-ului Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: coman fcsb craiova liga i