x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Foc, lacrimi şi triumf.

Foc, lacrimi şi triumf.

de Florin Gongu    |    Mihai Igirosanu    |    26 Mai 2011   •   21:00
Foc, lacrimi şi triumf.

Obisnuite in ultimii ani cu postura de mari perdante, Steaua si Dinamo s-au agatat cu disperare de finala Cu­pei Romaniei, unica lor sansa de a reveni in prim-plan. A triumfat Stea­ua, si-a mai coafat imaginea, in vreme ce Dinamo bifeaza un sezon complet ratat si se pregateste din nou de con­fruntari cu pigmeii Europei.

Nu­mai ca vara se anunta la fel de agitata pentru ambele cluburi. Desi a cas­tigat, Steaua pare resemnata cu pier­derea omului decisiv al finalului de sezon, Cosmin Olaroiu, hotarat sa-si respecte o intelegere parafata in ur­ma cu o luna cu un club din zona Golfului. 'Am venit doar sa ajut, am un cuvant pe care trebuie sa-l respect si-l voi respecta. Eu aveam inainte de a veni la Steaua alte lucruri deja sta­­bilite si este greu sa ma mai intorc. Am vrut sa-i ajut sa-si recapete spe­ran­­ta. Eu am alta viziune care poate este diferita de a altor cluburi sau so­cietati si am sa merg pe drumul meu', a declarat Ola­roiu. De partea cealalta, Ioan Andone ar vrea sa ramana, dar nu pare sigur de dorin­tele sefilor: 'Eu as vrea sa ra­­man, ar fi bine sa se conti­nue pro­iec­tul care s-a inceput. In aceste zile se va face o analiza si vom vedea in ce conditii continuu sau nu', a precizat Andone.

'Cainii', ironizati
Castigarea trofeului a declansat fiesta la Steaua. 'Ros-albastrii' au facut spectacol dupa meci, ince­pand din vestiar, conti­nuand in autocar si incheind spre di­minea­ta intr-un club bu­cu­res­tean. 'S-a terminat no­rocul dina­mo­vistilor. Un jucator de la Dina­mo a zis ca daca marcheaza va de­dica golul suporterilor. A marcat, dar a gresit poarta. Ii multu­mim lui Bar­bo­ia­nu', a decla­rat, iro­nic, managerul general al Ste­lei, Mihai Stoica. 'Stea­ua a meritat victoria', a re­cunoscut, fair-play, Andone.

×
Subiecte în articol: fotbal intern