x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Forminte s-a alăturat lotului de gimnastică

Forminte s-a alăturat lotului de gimnastică

01 Iul 2010   •   00:00

Nicolae Forminte , fostul an­tre­nor co­ordonator al lotului feminin de gim­nastică, a acceptat să facă parte din noul staff tehnic coordonat de Oc­tavian Bellu, Mariana Bitang şi Anca Grigoraş, pentru ca în săp­tă­mâ­nile următoare să îşi afle noile sar­cini.

Forminte, care iniţial a declinat colaborarea cu noul colectiv coordo­na­tor, a avut ieri o întâlnire cu Octavian Bellu, cu Mariana Bitang şi cu oficiali ai federaţiei, în care s-a stabilit modul de colaborare.

"A fost o şe­din­ţă operativă de lucru pe plan in­tern pentru stabilirea sarcinilor. Dom­nul Forminte şi-a re­luat locul în pregătire şi merge mai departe. El este de sâmbătă în cantonamentul lotului. Am avut o discuţie de princi­piu, urmând ca întreg colectivul tehnic, după o săptămână sau două de acomodare, să-şi împartă sarcinile pe aparate, de pregătire fizică, chestiuni de bucătărie internă. Avem obiective importante la Mondi­ale, la JO, încercăm să ne adunăm ca să le în­de­pli­nim", a declarat Mircea Apolzan, secretar general al FRG.

Lotul feminin de gimnastică se pregăteşte deocamdată la Izvorani, urmând ca din toamnă să fie nevoit să revină la Deva, o dată cu începerea şcolii. "Încercăm să ne aranjăm de aşa măsură, încât să mulţumim pe toată lumea. Încercăm să găsim o soluţie de compromis. Din toamnă, fetele trebuie să-şi reia şcoala la Deva şi trebuie să vedem cum vom regla lucrurile, ca să nu sufere cu pregătirea şcolară", a adăugat Apolzan.

Prima competiţie la care va concura România, cu noul staff teh­nic, va avea loc în­tre 12 şi 16 au­gust la Ips­wich, cu ocazia unui bilateral cu Anglia.

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport