x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: Dinamo Bucureşti l-a transferat pe atacantul Danijel Subotic

Fotbal: Dinamo Bucureşti l-a transferat pe atacantul Danijel Subotic

11 Sep 2018   •   13:56
Fotbal: Dinamo Bucureşti l-a transferat pe atacantul Danijel Subotic

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti l-a transferat pe atacantul elveţian Danijel Subotic, a anunţat, marţi, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare pe site-ul său oficial. 

Subotic (29 ani) a mai jucat în România pentru FC Universitatea Craiova şi ASA Târgu Mureş. 

Danijel Subotic şi-a început cariera la juniorii clubului FC Basel şi a mai evoluat pentru Portsmouth, Zulte Waregem, Southend United, Grosseto, Volîn Luţk, FC Gabala, Al-Qadisiya, Sheriff Tiraspol şi Ulsan, ultima oară jucând în Kazahstan, la Şahtar Karaganda. 

Danijel Subotic a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica, el urmând să evolueze cu numărul 31 pe tricou. 

Fostul internaţional elveţian de juniori a marcat 7 goluri în prima ligă a României pentru Universitatea Craiova (5 goluri în 16 partide) şi ASA (2 goluri în 15 meciuri). 

Subotic a câştigat în cariera sa titlul de campion cu Sheriff Tiraspol (Rep. Moldova), AFC Cup cu Al-Qadisiya (Kuweit) şi FA Cup cu Ulsan (Coreea de Sud). În 2015 a fost golgheterul campionatului din Kuweit, iar un an mai târziu a fost cel mai bun marcator din prima ligă a Moldovei. În 2014, la Gabala, a fost declarat stranierul anului în Azerbaidjan. 

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti Danijel Subotic