x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: FC Voluntari dezminte speculaţiile referitoare la negocierile cu Edi Iordănescu

Fotbal: FC Voluntari dezminte speculaţiile referitoare la negocierile cu Edi Iordănescu

22 Iun 2016   •   11:00
Fotbal: FC Voluntari dezminte speculaţiile referitoare la negocierile cu Edi Iordănescu

Clubul FC Voluntari a ţinut să dezmintă "speculaţiile legate de orice schimbări la nivel de staff tehnic sau administrativ", precum şi venirea antrenorului Edi Iordănescu, aşa cum s-a vehiculat în ultima vreme în presa sportivă.

"Trebuie să punem capăt speculaţiilor care circulă în acest moment în mass-media. FC Voluntari şi-a propus să nu repete unele greşeli din sezonul precedent şi, ca atare, să păstreze o stabilitate şi continuitate la nivelul băncii tehnice. Sigur, respectăm şi apreciem realizările de excepţie ale antrenorului Edi Iordănescu la Pandurii şi, personal, sunt convins că la un moment dat vom lucra împreună. însă este posibil în viitor, în nici un caz acum. Staff-ul tehnic al echipei este format din Florin Marin, Dinu Todoran şi Cornel Dobre şi ne-am propus destule obiective pentru sezonul care urmează. La fel, organigrama la nivel de staff administrativ este completă numeric şi valoric. Orice eventuală schimbare va fi anunţată în mod oficial de către cei desemnaţi să vorbească în numele clubului", a precizat Dan Leasă, manager general la FC Voluntari, într-un comunicat dat publicităţii miercuri.

FC Voluntari va evolua în Liga 1 şi în sezonul viitor, după ce a reuşit să câştige barajul pentru menţinere/promovare, împotriva formaţiei UTA Bătrâna Doamnă Arad
AGERPERS

×
Subiecte în articol: fc voluntari