x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: Mihai Voduţ, suspendat doi ani pentru că a jucat la pariuri

Fotbal: Mihai Voduţ, suspendat doi ani pentru că a jucat la pariuri

02 Dec 2019   •   18:42
Fotbal: Mihai Voduţ, suspendat doi ani pentru că a jucat la pariuri

Atacantul Mihai Voduţ a fost suspendat doi ani din orice activitate legată de fotbal, după ce a fost găsit vinovat că a jucat la pariuri, a anunţat, luni, Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal.

Totodată, Voduţ, care a jucat în acest campionat la Chindia Târgovişte, este obligat să plătească o penalitate sportivă de 300.000 de lei.

„Admite sesizarea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Voduţ Mihai. În baza art. 60 alin. 5 din Regulamentul Disciplinar se sancţionează pârâtul Voduţ Mihai cu măsura interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi obligarea la plata unei penalităţi sportive în cuantum de 300.000 de lei. Executorie în ce priveşte penalitatea sportivă şi executarea sancţiunii interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din Regulamentul Disciplinar”, se arată în hotărârea comisiei.

Pe 22 ianuarie, FC Viitorul îi rezilia contractul lui Voduţ, după ce apăruseră informaţii că fotbalistul ar fi pariat pe meciurile echipei sale.

Voduţ (25 ani), care a mai jucat în carieră la Chindia Târgovişte şi FC Voluntari, are 12 partide şi 2 goluri marcate în acest sezon sub culorile Chindiei Târgovişte.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: mihai vodut suspendare