x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: Nistor (Dinamo) - În derby putem să mai spălăm din ruşinea eliminării din Cupa României

Fotbal: Nistor (Dinamo) - În derby putem să mai spălăm din ruşinea eliminării din Cupa României

09 Noi 2018   •   18:41
Fotbal: Nistor (Dinamo) - În derby putem să mai spălăm din ruşinea eliminării din Cupa României

Fotbalistul echipei Dinamo, Dan Nistor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în derby-ul cu FCSB el şi colegii săi au ocazia să mai spele din ruşinea eliminării din Cupa României în faţa formaţiei de Liga a III-a, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. 

"Sper să îi fac fericiţi pe suporteri şi să nu le înşel încrederea. Îmi doresc ca la finalul partidei de duminică să ne bucurăm alături de galeria noastră frumoasă. Pentru mine este cel mai important meci din acest sezon. Şi nu doar pentru mine, ci şi pentru fanii noştri. Trebuie să ne ridicăm la nivelul suporterilor şi să îi facem bucuroşi. Cu FCSB putem să mai spălăm din ruşine după ce ne-a eliminat o echipă din Liga a III-a din Cupă", a spus el. 

"Presiune au ambele echipe, e un meci important, nu contează locul din clasament. Şi ei aşteaptă acest meci de la începutul anului, la fel ca şi noi. Am văzut şi gazonul, o să fie fotbal pe plajă duminică. Astea sunt condiţiile, trebuie să ne adaptăm", a adăugat mijlocaşul dinamovist. 

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii I. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dan Nistor