x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: Toti, Pirlo și Rădoi vor juca în meciul de retragere a lui Adrian Mutu

Fotbal: Toti, Pirlo și Rădoi vor juca în meciul de retragere a lui Adrian Mutu

08 Oct 2019   •   15:10
Fotbal: Toti, Pirlo și Rădoi vor juca în meciul de retragere a lui Adrian Mutu
Sursa foto: antena1

Câţiva foşti mari fotbalişti, printre care Francesco Toti, Andrea Pirlo, dar şi Mirel Rădoi, vor juca în meciul de retragere al lui Adrian Mutu, care va avea loc pe 13 iunie 2020, pe Cluj Arena, în cadrul Sports Festival.

"Adrian Mutu, fost căpitan şi golgheter all-time al echipei naţionale a României (alături de Gheorghe Hagi), va conduce Team Romania într-un meci cu World Stars. Prieteni şi foşti coechipieri ai marelui fotbalist, jucători internaţionali de top, vor intra în 13 iunie 2020, pe Cluj Arena. Meciul reprezintă un moment important în cariera lui Adrian Mutu. El va marca retragerea fotbalistului de pe terenul de joc. Primii jucătorii anunţaţi pentru echipa World Stars sunt unii dintre cei mai buni jucători de fotbal ai Italiei: Andrea Pirlo şi Francesco Totti, iar pentru echipa României, alături de Adrian Mutu, Mirel Rădoi", au anunţat organizatorii.

Adrian Mutu a declarat că astfel vrea să le mulţumească suporterilor. "Sunt onorat că fac parte din acest proiect important. Am mai avut alte oferte de a face acest meci de retragere, un meci care îmi dă posibilitatea de a spune oamenilor personal un mulţumesc pentru toţi aceşti ani frumoşi pe care i-am petrecut împreună la echipa naţională, pentru suportul lor de-a lungul acestor ani. Şi vreau să fac asta într-un meci important, un meci care poate să inspire şi tinerii şi copiii şi să le dăm posibilitatea românilor de a intra în contact cu cele ai mari vedete ale lumii, jucători foarte importanţi. Nu cred că au mai fost aceşti jucători în România.", a spus fotbalistul.

Cea de-a treia ediţie a Sports Festival va avea loc în perioada 11-14 iunie 2020, iar Simona Halep este una dintre participantele confirmate.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal