x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FRF a câştigat procesul cu FC Universitatea Craiova. Dezafilierea din 2011 s-a făcut în condiţii legale

FRF a câştigat procesul cu FC Universitatea Craiova. Dezafilierea din 2011 s-a făcut în condiţii legale

10 Apr 2014   •   15:49
FRF a câştigat procesul cu FC Universitatea Craiova. Dezafilierea din 2011 s-a făcut în condiţii legale
Sursa foto: gsp.ro

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a câştigat 'irevocabil şi definitiv' procesul cu FC Universitatea Craiova, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit joi că dezafilierea grupării din Bănie s-a făcut în condiţii legale, în urmă cu trei ani.

Hotărârea "confirmă că FRF a acţionat în conformitate cu regulamentele şi statutele în vigoare când a votat excluderea societăţii din rândurile membrilor FRF", se precizează într-un comunicat al Federaţiei..

"Legalitatea poziţiei exprimate constant de Federaţia Română de Fotbal în legătură cu excluderea societăţii domnului Adrian Mititelu, care a refuzat să respecte jurisdicţia TAS asupra hotărârilor Comisiilor federale, este acum consolidată", adaugă FRF.

Decizia de astăzi răstoarnă astfel hotărârea pronunţată în iunie 2012 de Curtea de Apel Bucureşti, în favoarea echipei FC Universitatea Craiova. Federaţia Română de Fobal anunţă că "îşi rezervă dreptul de a înainta orice fel de acţiuni de tragere la răspundere împotriva persoanelor care au formulat numeroase plângeri penale şi acţiuni în justiţie împotriva sa, întemeindu-se pe o hotărâre nedefinitivă a Curţii de Apel Bucureşti, hotărâre anulată acum de Înalta Curte".

×
Subiecte în articol: craiova dezafiliere proces