x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FRF pune lacăt la gura conducătorilor

FRF pune lacăt la gura conducătorilor

09 Iul 2010   •   00:00

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis monitorizarea persoanelor care recidivează cu declaraţii jignitoare sau calomnioase, urmând ca aces­tea să fie excluse din activitatea fotba­lis­tică sau să fie declarate "persona non grata".

Într-un comunicat de pe site-ul FRF se arată:
"În conformita­te cu dispoziţiile art. 36 din Statutul FRF, Comitetul de Urgenţă al Fe­de­ra­ţiei Române de Fotbal ia act de de­cla­raţiile jignitoare şi calomnioase fă­cute de oficiali ai cluburilor, de fi­nanţatori sau de persoane a căror apar­tenenţă la anumite cluburi este de notorietate, la adresa altor oficiali.
Da­tă fiind gravitatea acestui fe­no­men, pentru contracararea sa fermă, în­cepând cu data de 7 iulie 2010, se apro­bă aplicarea următoarelor mă­suri:
a) Supravegherea operativă a ac­­tivităţii Comisiilor de Disciplină ale FRF şi LPF, pentru a urmări mo­dul în care acestea aplică sancţiuni disciplinare persoanelor care jignesc sau calomniază.
b) Monitorizarea per­­soanelor care au recidivat în de­cla­raţii jignitoare sau calomnioase, în scopul ca acestea să suporte cele mai grave sancţiuni ce pot fi aplicate, res­pectiv, excluderea din activitatea fot­balistică sau declararea «persona non grata»".

×
Subiecte în articol: stiri