x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FRF vrea un milion de euro din drepturile TV ale amicalelor din vară

FRF vrea un milion de euro din drepturile TV ale amicalelor din vară

09 Mai 2011   •   16:42
FRF vrea un milion de euro din drepturile TV ale amicalelor din vară
Sursa foto: /Intact Images
164502-s-20101011121935007.jpgFederaţia Română de Fotbal vrea să-şi consolideze bugetul cu ocazia meciurilor meciurilor pe care echipa naţională le va disputa în această vară cu Argentina, Brazilia şi Paraguay.

"Din cedarea drepturilor TV cu Brazilia, Paraguay şi Argentina sperăm să obţinem patru milioane de lei, iar din publicitate la meciul cu Argentina, 1,6 milioane de lei. De asemenea, din biletele la meciurile cu Argentina, Franţa şi Belarus, sperăm să obţinem aproximativ 940.000 de euro, iar din drepturile tv de la meciurile cu Brazilia şi Paraguay, 300.000 de euro", a spus trezorierul FRF, Vasile Filimon.

Totodată, FRF a accesat prin programul Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Rersurselor Umane fonduri europene pentru un proiect în valoare de 1,5 milioane de euro, din care contribuţia federaţiei va fi de 75.000 de euro. "Prin acest program vom obţine certificarea pentru preparatorii fizici, organizatorii de competiţii şi stewarzi. Cursurile de calificare vor dura două-trei luni, iar 800 de persoane vor fi calificate, dintre acestea 40 fiind femei", a adăugat Filimon.

România va întâlni la 10 august, într-o partidă de verificare, naţionala Argentinei, acesta urmând să fie primul meci disputat pe Naţional Arena. La 7 iunie, România va evolua, la Sao Paulo, cu reprezentativa Braziliei, iar patru zile mai târziu va întâlni selecţionata Paraguayului, la Asuncion, ambele partide fiind tot amicale.

×