x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gabi Tamaş, repatriat: "Am venit să ajut pe CFR Cluj şi să mă ajut şi pe mine"

Gabi Tamaş, repatriat: "Am venit să ajut pe CFR Cluj şi să mă ajut şi pe mine"

09 Oct 2013   •   17:33
Gabi Tamaş, repatriat: "Am venit să ajut pe CFR Cluj şi să mă ajut şi pe mine"

După trei ani petrecuţi în Premier League, la West Bromwich Albion, fostul fundaş al naţionalei, Gabriel Tamaş a fost prezentat miercuri ca noul jucător al fostei campioane, CFR Cluj.

Întrebat cum vede ca suporter meciurile cu Andorra şi Estonia, Tamaş a răspuns: "Am spus, pentru mine echipa naţională nu mai contează, pentru mine este CFR. Eu am venit la CFR să joc fotbal, să ajut pe CFR, să mă ajut şi pe mine. Eu mai mult de atât nu pot să vă spun despre tactica domnului Piţurcă sau despre cum va aborda dubla cu Estonia şi Andorra. Dar, nu am fost niciodată suporterul echipei naţionale. Eu vreau să mă pregătesc şi să ajung din nou la echipa naţională, dar până atunci nu pot să îmi dau cu părerea. Sunt prea mic să îmi dau cu părerea despre ce fac ei la echipa naţională".

Gabriel Tamaş speră să debuteze pentru CFR chiar etapa viitoare, deşi admite că îşi face probleme în condiţţile în care a evoluat puţin în ultimul an: "Concurenţa pe post? Este normal să îţi faci probleme după un an de zile în care nu ai mai jucat decât câteva meciuri. Antrenorul decide, el este «boss-ul» pe teren, eu am venit aici doar să îmi fac datoria de fotbalist, să mă pregătesc sută la sută, iar el să aleagă cei mai buni jucători care să intre pe teren şi să câştige, pentru a ajuta CFR-ul. Eu voi face tot posibilul să fiu cât mai repede pe teren, chiar din următoarea etapă".

Tamaş, care şi-a reziliat în această vară înţelegerea cu West Bromwich Albion, va purta la CFR Cluj, tricoul cu numărul 3 la CFR Cluj. Fundaşul în vârstă de 29 de ani a semnat un contract până la finalul sezonului, dar are o clauză prin care va putea pleca în iarnă dacă primeşte o ofertă mai bună.

×
Subiecte în articol: gabi tamas cfr cluj