x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Găman şi Bărboianu nu pot semna cu alte echipe înainte de recurs

Găman şi Bărboianu nu pot semna cu alte echipe înainte de recurs

17 Feb 2011   •   15:35
Găman şi Bărboianu nu pot semna cu alte echipe înainte de recurs
Sursa foto: /Intact Images
152363-gaman-intact-images-20090921121509040.jpg

Deşi au fost declaraţi jucători liberi de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, valerică Găman şi Ştefan Bărboianu mai trebuie să aştepte până vor putea ebvolua pentru o altă echipă. Preşedintele CSL, Valentin Cocean, a precizat că cei doi ar putea semna cu alt club, dar regulamentar trebuie să aştepte şi decizia Comisiei de Recurs în cazul în care Universitatea Craiova depune memoriu.

"Teoretic, Găman şi Bărboianu pot semna cu un alt club după ce vor primi comunicarea oficială din partea noastră. Există însă riscul ca la Comisia de Recurs să se schimbe decizia şi atunci este o problemă. Dar dacă hotărârea rămâne irevocabilă nu se întâmplă nimic. Regulamentar însă, cei doi jucători ar trebui să aştepte ca hotărârea să treacă şi de Comisia de Recurs înainte să semneze cu un alt club", a spus şeful Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor.

Valentin Cocean a adăugat că Universitatea Craiova poate ataca decizia CSL la Tribunalul de Arbitraj Sportiv doar după ce cazul va trece fi judecat de Comisia de Recurs. "Universitatea Craiova nu poate merge acum direct la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Cazul trebuie să treacă şi pe la Comisia de Recurs şi abia apoi se poate merge la TAS", a explicat Cocean.

×