x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gaz Metan Mediaş - FC Hermannstadt 4-1. O nouă victorie pentru echipa lui Edi Iordănescu

Gaz Metan Mediaş - FC Hermannstadt 4-1. O nouă victorie pentru echipa lui Edi Iordănescu

04 Mai 2019   •   09:15
Gaz Metan Mediaş - FC Hermannstadt 4-1. O nouă victorie pentru echipa lui Edi Iordănescu

Gaz Metan Mediaş a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 4-1 (1-0), vineri, pe teren propriu, într-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Ligii I de fotbal, un derby al judeţului Sibiu.



Gaz Metan a deschis scorul prin venezueleanul Mario Rondon (25) şi s-a desprins prin reuşita aceluiaşi jucător din min. 67, dintr-un penalty eronat acordat de arbitrul George Rădulescu, după un fault comis de Mijuskovic asupra lui Sebastian Mailat, dar în afara careului. Echipa de pe Cibin a acuzat şocul şi a încasat alte două goluri, marcate de David Caiado (70), din lovitură liberă, şi de Rondon (72), care a completat hat-trick-ul.

Golul de onoare al oaspeţilor a fost semnat de Răzvan Dâlbea (89 - penalty), lovitura de pedeapsă fiind acordată cu uşurinţă de arbitru pentru un presupus henţ la Valentin Creţu.

Gaz Metan rămâne neînvinsă în play-out, cu şapte victorii şi un egal, în vreme ce Hermannstadt e singura fără victorie din play-out (trei egaluri, cinci eşecuri).

Cele două echipe şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat, 1-0 pentru Gaz Metan în deplasare şi 2-0 pe Hermannstadt, iar medieşenii au obţinut două victorii în play-out, cu 2-0 şi 4-1.

CS Gaz Metan Mediaş - FC Hermannstadt 4-1 (1-0), Stadion Gaz Metan - Mediaş
Au marcat: Mario Rondon (25, 67 - penalty, 72), David Caiado (70), respectiv Răzvan Dâlbea (89 - penalty).
Arbitru: George Rădulescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Gabriel Bârjac (Zalău); arbitru de rezervă: Sergiu Popa (Aiud)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Cristian Vasc (Târgu Lăpuş) - LPF
AGERPRES

×
Subiecte în articol: gaz metan mediaş