x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gheorghe Chivorchian este noul secretar general al FRF

Gheorghe Chivorchian este noul secretar general al FRF

06 Mar 2014   •   15:50
Gheorghe Chivorchian este noul secretar general al FRF
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Gheorghe Chivorchian, candidat la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal la alegerile desfăşurate miercuri, a fost ales secretar general al forului naţional, a anunţat, într-o conferinţă de presă, noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu.

''Noul secretar general este domnul Chivorchian, trezorier este dl Filimon, iar la Comisia Centrală de Arbitri va rămâne Alexandru Deaconu'', a spus Burleanu, care a precizat că Adalbert Kassai, fostul secretar general, a demisionat din funcţie, după ce-i ceruse acest lucru, miercuri seara, imediat după alegerea sa în funcţia de preşedinte al FRF.

''Mulţumesc membrilor afiliaţi pentru votul dat şi iubitorilor de fotbal pentru sprijin. Am primit sute de mesaje, telefoane şi e-mail-uri de felicitare. Ne vor interesa performanţele manageriale, instituţionale şi sportive. FRF va intra într-o altă etapă. În următoarele 6-7 zile voi face evaluarea personalului. Cei merituoşi vor rămâne, iar cei care au călcat strâmb nu vor mai fi la federaţie'', a mai spus Burleanu, potrivit Agerpres.


×
Subiecte în articol: gheorghe chivorchian razvan burleanu frf