x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gheorghe Hagi îi ia apărarea lui Martinovici: “A fost curajos şi a acţionat pentru echipă!”

Gheorghe Hagi îi ia apărarea lui Martinovici: “A fost curajos şi a acţionat pentru echipă!”

31 Oct 2011   •   13:46
Gheorghe Hagi îi ia apărarea lui Martinovici: “A fost curajos şi a acţionat pentru echipă!”

Gheorghe Hagi a declarat luni la Sport.ro, ca fundasul stelist Novak Martinovici a dat dovada de curaj, dar si de inconstienta atunci cand a sarit la bataie cu suporterul ploiesten care l-a lovit pe George Galamaz.

“Cred ca Martinovici a facut un lucru bun din punctul de vedere al apararii unui coleg. Colegul lui patise un lucru grav, iar restul vine. Martinovici a fost curajos, parerea mea e ca a fost inconstient, pentru ca nu stii ce putea sa aiba. Cand vine o persoana de undeva si se manifesta atat de agresiv si direct... A fost foarte curajos. Mi s-a parut ca a actionat pentru echipa', a spus Hagi.

Fostul international cere masuri drastice impotriva unor astfel de manifestari: “Nu poti sa te duci la stadion cu un gand rau. Cred ca aseara s-a depasit orice masura. Pacat pentru Ploiesti. Noi in orice domeniu suntem foarte agresivi, indiferent daca vorbim de jucatori, conducatori sau presa. Aceste lucruri trebuie eliminate. O regula foarte dura ii poate potoli pe acesti suporteri. Daca nu se face asta va fi un pericol mare. Am trecut intr-o alta arie, iar cineva a gresit si trebuie pedepsit. A facut un rau imens fotbalului romanesc. Atentie la neatentie, ca nu ne jucam cu focul.'

×