x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gică Popescu: Mi-am dorit schimbarea la LPF, însă Gino Iorgulescu nu va avea o misiune ușoară

Gică Popescu: Mi-am dorit schimbarea la LPF, însă Gino Iorgulescu nu va avea o misiune ușoară

15 Noi 2013   •   13:41
Gică Popescu: Mi-am dorit schimbarea la LPF, însă Gino Iorgulescu nu va avea o misiune ușoară

Dumitru Dragomir a pierdut alegerile pentru un nou mandat la Liga Profesionistă de Fotbal, după 17 ani, iar Gică Popescu este încântat de schimbarea acestuia cu Gino Iorgulescu. Fostul mare internaţional român atenţionează că misiunea fostului preşedinte de club nu va fi una deloc uşoară.

“S-a produs o schimbare pe care mi-am dorit-o. Gino Iorgulescu nu va avea însă o misiune uşoară. Dragomir a lăsat şi lucruri bune, de exemplu, ultimul contract pentru drepturile de televizare ale meciurilor, şi nu îi va fi uşor din acest punct de vedere. De luni, Gino va fi sub o lupă atentă, pentru că vor fi mereu comparaţii între el şi Dumitru Dragomir“, a spus “Baciul”, la Digi Sport 1.

Fostul internaţional a mai spus că nu crede într-o implicare a politicului şi nici nu-l vede pe fostul şef al LPF să candideze împotriva lui pentru alegerile FRF de anul viitor.

“Eu cred şi sper că va fi o schimbare bine venită. Nu cred că politicul s-a implicat în aceste alegeri. Ar trebui să avem un regim fiscal adecvat, ar fi o prioritate. La experienţă pe care o are, Dragomir va fi un contracandidat important la FRF. Eu cred însă că nu se va băga, probabil se va ocupa de afaceri şi familie“, a mai declarat Gica Popescu, citat de Sport Total FM.

×