x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali a intrat în criză de timp. Un nou antrenor a refuzat FCSB

Gigi Becali a intrat în criză de timp. Un nou antrenor a refuzat FCSB

04 Aug 2019   •   08:17
Gigi Becali a intrat în criză de timp. Un nou antrenor a refuzat FCSB

Gigi Becali caută de zor un antrenor după demisia lui Bogdan Andone de la conducerea FCSB. Finanțatorul FCSB-ului a ofertat mai mulți antrenori, dar s-a lovit de refuzul acestora sau de condiții impuse de aceștia care nu au fost acceptate. Ultimul pe această listă a fost Cătălin Anghel, secundul lui Gică Hagi la Viitorul. Acesta a refuzat propunerea lui Gigi Becali și a zis că preferă să rămână secundul lui Gică Hagi, decât să devină „secund” la FCSB.

 

„În urma declarațiilor patronulului echipei FCSB, doresc să precizez următoarele:
- Îi mulțumesc domnului Gigi Becali pentru interesul manifestat, dar pentru moment voi continua munca pe care am început-o la FC Viitorul.
- Sunt onorat, dar în același timp angrenat într-un nou proiect cu FC Viitorul, alături de care vreau să obțin noi performanțe”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Viitorului.

Cătălin Anghel, fost mijlocaș la Farul, a antrenat-o pe Viitorul între 2009 și 2013, reușind să îi aducă pe constănțeni în Liga 1. Le-a mai pregătit pe CSO Ovidiu și Săgeata Năvodari, iar din 2015 este secundul lui Gică Hagi la Viitorul.

×
Subiecte în articol: gigi becali