x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Cel mai bun jucător de la Dinamo a fost arbitrul Marius Avram!".

Gigi Becali: "Cel mai bun jucător de la Dinamo a fost arbitrul Marius Avram!".

26 Mai 2011   •   08:04

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri seara, la Sport.ro, ca Dinamo a fost avantajata de arbitrul Marius Avram la finala Cupei Romaniei, castigata de stelisti cu scorul de 2-1.

"Am castigat un meci impotriva a 12 jucatori, cel mai bun jucator a fost Avram, dar degeaba. Pacat de el, e baiat tanar, credeam ca are valoare. Nu are valoare sa arbitreze meciuri d'astea tari. Trebuia un Balaj, un Tudor, un Robert Dumitru. E prea mic, nu are forta, era galben la fata si nu stia cum sa faca sa ajute pe Dinamo. N-o sa ajunga niciodata arbitru mare. Daca putea s-o bage in poarta, o baga el", a declarat Becali.

Becali vrea ca Steaua sa castige cu 3 sau 4-0, "sa joace cum face Barcelona in Spania" si a afirmat ca si-a dorit sa-l invinga pe viitorul fin, presedintele dinamovist Cristi Borcea: "Zicea il bat pe nasu', tin la nasu' dar il bat, na, te-a batut nasu' acum, cand a fost esential, nasu' te-a lasat si pe locul 6, a luat si Cupa, ca sa joci acum trei tururi preliminare. Ii venea sa planga de suparare".

El a mentionat ca nu stie daca antrenorul Cosmin Olaroiu va ramane la Steaua, asa cum nu stie daca ramane si Nicolae Dica. "Dica pentru ce a facut pentru mine si pentru Steaua, poate ramane in staful tehnic, chiar si antrenor secund, dar la Steaua fac altfel de echipa"

Becali a mai spus ca a visat ca Steaua va invinge la o diferenta de trei goluri, iar Dinamo va marca un autogol prin antrenorul Ioan Andone: "Am visat ca Andone da golul doi cu capul, asa am visat, sa nu se supere".

Steaua a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a 21-a oara in istoria sa, dupa ce a invins pe Dinamo in finala disputata, miercuri, pe stadionul Tineretului din Brasov, scor 2-1 (1-1).

×