x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali, reacţie furibundă după meci: ”Haţegan a fost chitit!"

Gigi Becali, reacţie furibundă după meci: ”Haţegan a fost chitit!"

19 Mar 2018   •   06:59
Gigi Becali, reacţie furibundă după meci: ”Haţegan a fost chitit!"

George Becali l-a distrus pe pe arbitrul Ovidiu Haţegan după prestaţia centralului din meciul CFR Cluj - FCSB 1-1. Patronul ”roş-albaştrilor” a contestat penalty-ul dictat împotriva echipei sale, dar şi eliminarea lui Mihai Pintilii din repriza secundă.

 

"E un rezultat bun pentru noi, dar prost pentru fotbalul românesc. Îmi convine rezultatul, n-am ce să spun. Am stat doar în jumătatea lor, ei n-au jucat nimic. Dar nu contează jocul. Credeam că vom egala, eram cu crucea în mână şi spuneam «Doamne, fă dreptate!»

Haţegan l-a eliminat pe Pintilii ca să compenseze eliminarea corectă a lui Peteleu. Cum să faci asemenea greşeli? Cum să dai un asemenea penalty? Nu se poate, e clar! Haţegan abia aştepta, sunt prietenii lor de pe vremuri. Au fost prietenii în trecut. Trebuie să-ţi ajuţi prietenii din trecut ca să nu se supere. Nu fac nimic, Dumnezeu va face. El nu suportă hoţia. Nu e clar că Haţegan a fost chitit? Nu ţi-e frică că te vede Dumnezeu pentru o asemenea nenorocire?

Sunt lucruri anomale. De asta nu vor ei arbitrii străini, că mai au prietenii cu arbitrii români! Eu l-aş suspenda, ăsta e arbitrul de clasă, arbitru UEFA? Vorbim de lucruri flagrante. Asta e România, n-avem ce să facem! Trebuie să vină arbitrii noi, măcar cei tineri.

Dă-l, mă, pe Feşnic! Dă-l pe Avram! Ei sunt arbitri. Cum nu greşeşte, mă, Feşnic? Cum nu greşeşte, mă, ungurul Kovacs? Nu am ce să le reproşez lor. Dar ei nu fac viciere de rezultat, ei nu dau eliminări la mişto! Unde eşti, mă, în junglă? Cum să faci aşa ceva? Nu mă tem că pierdem titlul. CFR nu joacă nimic, nu poate s-o ţină la infinit aşa. Eu nu mă pricep la fotbal, vorbiţi voi! Mă pricep la arbitraj şi am văzut ce am văzut. Altceva nu vreau să comentez, sunt prea supărat", a spus Becali. Antena 3

×