x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Mulţescu după Corona - Dinamo 1-1: "Mai am răbdare, dacă s-a vorbit de reconstrucţie"

Gigi Mulţescu după Corona - Dinamo 1-1: "Mai am răbdare, dacă s-a vorbit de reconstrucţie"

17 Aug 2013   •   14:13
Gigi Mulţescu după Corona - Dinamo 1-1: "Mai am răbdare, dacă s-a vorbit de reconstrucţie"

Antrenorul "câinilor", Gigi Mulţescu  a declarat la finalul partidei de la Braşov, 1-1 cu nou-promovata Corona, care a obţinut primul punct după cinci etape, că mai are rabdăre în această etapă de reconstrucţie cu jucătorii tineri din cadrul lotului.

"Mai am răbdare, dacă s-a vorbit de construcţie, atunci asta este, facem reconstrucţie", a declarat tehnicianul, care crede că "este frustrant ca după un joc în care am avut atâtea ocazii, pe final să terminăm aşa, dar asta este situaţia. Avem jucători tineri, fără experienţa, care chiar nu înteleg ce este Liga I. Presiunea pe ei este foarte mare, să joace în Liga I la Dinamo".

"Unii fotbalişti sunt veniţi chiar de la juniori, nu e usor. Asta este, este un risc pe care mi l-am asumat, să lucrez aşa în condiţiile în care celelalte echipe au jucători care au ABC-ul fotbalului. Corona Braşov este o echipă competitivă, are trei jucători buni în spatele vârfurilor, dar în repriza a doua s-au băgat cu zece oameni în poarta. Din punctul meu de vedere, obiectivul 1-5 ramâne valabil, încă mai sper. Ma îngrijorează că atacanţii nu baga mingea în poarta, dar poate asta este valoarea. Am încercat toate combinaţiile posibile şi tot n-a mers", a mai spus Mulţescu.

În partida disputată vineri seară, Dinamo a deschis scorul după numai şase minute, prin brazilianul Elton, dar Corona a egalat în finalul primei reprize, graţie reuşitei fostului dinamovist Vlad Munteanu.

×
Subiecte în articol: dinamo corona brasov gheorghe multescu