x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi vrea să mute Steaua la Clinceni, MApN cere numele şi sigla.

Gigi vrea să mute Steaua la Clinceni, MApN cere numele şi sigla.

07 Iun 2011   •   09:03
Gigi vrea să mute Steaua la Clinceni, MApN cere numele şi sigla.

Razboiul dintre patronul Stelei, Gigi Becali, si Ministerul Apararii continua. Finantatorul este nemultumit de chiria mare pe care o plateste, 20.000 de euro pe luna, la care se adauga impozitul pentru baza sportiva din Ghencea, 40.000 de euro lunar, plus utilitatile.

De aceea, Becali ar vrea ca echipa sa joace din retur pe noul Stadion National, dar sa mute si baza de pregatire la Clinceni, o comuna aflata la aproximativ 10 kilometri de arena din Ghencea. Potrivit gsp.ro, baza de la Clinceni dispune de un hotel in constructie, trei terenuri cu iarba si unul cu gazon sintetic. Totusi, baza de antrenament ar mai avea nevoie de investitii de doua milioane de euro pentru a deveni una de top.

In replica, Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca l-a dat in judecata pe Becali si cere ca numele echipei si siglele sa nu mai fie folosite de echipa patronata de acesta. "Ca reprezentant al Ministerului Apararii Nationale, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti nu este de acord ca sigla-simbol a clubului sa fie cesionata abuziv si nelegal unei grupari private, chiar daca ea se numeste SC Fotbal Club «Steaua» Bucuresti. Ar fi trist ca Steaua sa se mute din Ghencea, dar nici noi nu ne permitem sa le dam stadionul pe gratis. Nu stiu ce se va intampla cu el daca nu se vor mai juca meciuri aici, e posibil sa ajunga in paragina", a spus comandantul CSA Steaua, George Boroi, in aceasta dimineata, la Radio.GSP.ro.

In cazul in care Gigi Becali ar pierde acest proces, el va trebui sa gaseasca alt nume pentru echipa pe care o patroneaza sau sa incheie un contract cu MApN pentru a folosi numele "Steaua Bucuresti".

×
Subiecte în articol: steaua mapn fotbal intern