x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gilardino vrea să rămână la Fiorentina alături de Mutu

Gilardino vrea să rămână la Fiorentina alături de Mutu

de Mihai Morcovescu    |    29 Iul 2010   •   00:00
Gilardino vrea să rămână la Fiorentina alături de Mutu

Atacantul Fiorentinei, Alberto Gilardino, a declarat că Adrian Mutu este un mare jucător, părere împărtăşită şi de căpitanul formaţiei "viola", Ricardo Montolivo, care a spus că românul aduce un plus de valoare echipei, informează presa italiană.

Dorit de Juventus Torino şi de Olympique Marseille, Gilardino a declarat pentru cotidianul La Nazione că vrea să rămână la Fiorentina şi că speră ca şi Mutu să continue la echipă. Aceste afirmaţii au fost interpretate de site-ul www.libero.it ca o dorinţă a atacantului italian de a rămâne la Fiorentina pentru a obţine succese alături de Mutu. "Adrian se antrenează bine şi la sfârşitul lunii octombrie va putea reveni. Nu ştiu care este intenţia clubului, spun doar că este un mare jucător", a spus Gilardino.

La rândul său, Montolivo a spus pentru Sky Sport 24 că Mutu îşi doreşte mult să înscrie goluri pentru Fiorentina: "El ar aduce un plus de valoare echipei. Are o dorinţă atât de mare de a juca şi de a înscrie pentru echipă... Când va fi gata va face lucruri mari".

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI) după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

×
Subiecte în articol: stiri