x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Greu pentru Vaslui. Timişoara şi Oţelul au meciuri uşoare

Greu pentru Vaslui. Timişoara şi Oţelul au meciuri uşoare

de Mihai Igirosanu    |    08 Mai 2011   •   16:46
Greu pentru Vaslui. Timişoara şi Oţelul au meciuri uşoare
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor
164370-gsp-intact-20101122152327017.jpgSeparate de doar trei puncte, Oţelul, FC Timişoara şi FC Vaslui dispută astăzi o nouă rundă care le poate apropia sau îndepărta de mult visatul titlu şi mult râvniţii bani din Liga Campionilor.

Dacă bănăţenii şi gălăţenii pot bifa încă de pe acum alte trei puncte în clasament, pentru că vor întâlni pe Unirea Urzicen şi, res­pectiv Victoria Brăneşti, moldo­venii par a avea o misiune mult mai grea pe terenul Astrei. Mai mult, Vio­rel Hizo va trebui să se descurce la Ploieşti fără doi jucători determinanţi, mijlocaşul bulgar Stanislav Ghencev şi golgeterul brazilian Wesley. La PublicBet, FC Vaslui are cotă 2,00 la victorie, iar Astra 3,65, în timp ce un rezultat de egalitate este cotat cu 3,2. Dinspre antrenorul Hizo pare a veni chiar şi resemnarea: "Nu se mai poate întoarce soarta acestui final de sezon. Cred că Oţelul a câştigat campionatul, aşa cum cred că cei din comitetul de licenţiere îşi vor face treaba în ceea ce o priveşte pe Timişoara”.

Din Banat, antrenorul Duşan Uhrin jr. priveşte cu îngrijorare finalul de sezon: "Am ajuns la faza în care ne facem calcule ce jucători băgăm pe teren, din cauza cartonaşelor acumulate. Avem suspendaţi, pe Burcă, avem accidentaţi, Ricketts sau Axente. Jucăm un meci important, pentru că suntem obligaţi să câştigăm acasă şi sper că vom beneficia de susţinerea fanilor, care întotdeauna ne trezesc. Meciul cu Vaslui ne-a costat mult din puteri, pentru că ne-am dăruit până la final, iar în funcţie de cum va ieşi acest următor meci vom calcula şi ce facem mai departe".

"Aşa cum se anticipa, lupta pentru titlu se va da până la final între Oţelul, Poli şi Vaslui. Cu Urzi­ceniul va fi un joc dificil din cauza acciden­tărilor şi posibilelor suspendări. Avem 11 jucători la limita suspendării pentru meciul cu Oţelul”
Daniel Stanciu - manager sportiv Timişoara

×