x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hagi anunţă până vineri dacă vine la naţională.

Hagi anunţă până vineri dacă vine la naţională.

08 Iun 2011   •   17:56
Hagi anunţă până vineri dacă vine la naţională.

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat in aceasta seara ca va oferi joi sau vineri un raspuns la propunerea venita din partea presedintelui FRF, Mircea Sandu, de a prelua echipa nationala de fotbal.

"Cu aceasta tema sensibila din ultimele zile, am obligatia, placerea si responsabilitatea sa o comunic maine sau poimaine presedintelui FRF. Eu nu sunt selectioner, s-a discutat doar de o propunere. Sa vedem decizia care va fi. Presedintele va fi primul care va sti. E datoria mea sa ma duc la el si sa ii spun decizia mea si de ce am luat-o. Trebuie sa stiti un lucru, Hagi a fost, s-a nascut pentru fotbalul romanesc si va fi pentru fotbalul romanesc, indiferent de functia pe care o va ocupa", a spus Hagi.

"Nu functia e importanta, ci gandul si spiritul. Eu sunt la varsta la care pot sa sprijin, sa aduc experienta mea. Stati linistiti, o sa fiu langa fotbalul romanesc. Sunt implicat in fotbal foarte tare cu aceasta academie pe care am facut-o. Eu nu fug dupa o functie, fac lucrurile doar din placere si asumandu-mi anumite responsabilitati. Proiectele pot fi pe termen lung, asta e bine pentru ca inseamna ca e o viziune. Romania are nevoie, in momentul de fata, de un proiect pe termen lung. Trebuie sa folosim cuvintele formare si dezvoltare, dar si rabdare. Trebuie sa formam echipe si sa dezvoltam jucatori. Romania, cred ca de asta are nevoie", a completat Hagi.

×