x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hagi: "Nu am vrut ca munca mea să fie asociată cu a lui Răzvan".

Hagi: "Nu am vrut ca munca mea să fie asociată cu a lui Răzvan".

14 Iun 2011   •   10:11
Hagi: "Nu am vrut ca munca mea să fie asociată cu a lui Răzvan".

La o zi dupa refuzul definitiv de a prelua echipa nationala, Gica Hagi a oferit noi explicatii cu privire la decizia sa, intr-o conferinta de presa organizata de Federatia Romana de Tenis.

"Am refuzat echipa nationala ca sa nu se asocieze munca mea cu cea a lui Razvan Lucescu. Cand am inceput mandatul la Galatasaray, am luat echipa de pe drum si mi s-a pus totul in carca. Asa s-a intamplat si la precedenta experienta de la nationala. Vreau sa gandesc singur o strategie", a spus Hagi la prezentarea noului turneu de tenis "BRD Nastase-Tiriac Trophy".

"Varianta mea era: in octombrie, cand se terminau lucrurile, incepeam o alta campanie, de la zero. Era un proiect pe care l-as fi acceptat, bineinteles, de ce nu? Pana in octombrie nu pot sa fiu asociat cu absolut nimic, doar cand se va incepe o noua campanie. In rest nu vreau sa fiu asociat. Vreau si eu sa iau de la inceput, sa planific eu, sa gandesc eu, sa judec eu", a explicat tehnicianul.

Hagi nu crede ca venirea unui tehnician strain este solutia salvatoare pentru echipa nationala. "Problema nu este la antrenorul roman. Trebuie sa redresam intreg fotbalul romanesc. Un antrenor strain nu ar putea face mare lucru", a incheiat Hagi.

×