x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hagi nu vrea să preia acum.

Hagi nu vrea să preia acum.

de Mihai Igirosanu    |    09 Iun 2011   •   21:00
Hagi nu vrea să preia acum.

Desi Mircea Sandu a incercat ieri sa-l convinga pe Gica Hagi sa-si intre in rolul de selectioner inca de la urmatorul meci oficial, fostul mare numar 10 ezita sa preia carma echipei nationale la mijlocul preliminariilor pentru CM 2012. Cei doi s-au intalnit ieri la Casa Fotbalului, dar discutia care a durat aproape doua ore mai mult l-a indepartat pe Hagi de reprezentativa. La iesirea de la sediul FRF, 'Regele' parea mai degraba preocupat.

'A fost doar o discutie si am zis ca luni trebuie sa ne mai vedem o data sa vedem in ce parte e decizia. Este o situatie importanta si incerc sa gandesc foarte bine ce decizie voi lua. Problema care se ridica acum este ca actuala campanie e deja la jumatate, iar eu mi-am propus sa nu mai iau o echipa la jumatate de drum. Nu va pot spune in acest moment care sunt sansele ca eu sa preiau acum nationala. E un aspect delicat si de asta am discutat acum', a spus Hagi. Omul alaturi de care Hagi ar urma sa faca echipa, fostul selectioner si actualul senator Anghel Iordanescu, era si el nehotarat: 'Nu se poate vorbi despre un acord acum. Mai este pana la termenul-limita impus de Federatie'. Atunci cand Hagi a ajuns cu masina in parcarea FRF, din curtea Federatiei iesea, tot cu masina, fostul selectioner Razvan Lucescu. Cei doi s-au salutat din autoturisme.

Amical la Asuncion
Dupa infrangerea suferita in Brazilia, 0-1, echipa nationala a Romaniei va disputa maine seara, de la ora 23:00 (ora Romaniei), cel de-al doilea si ultimul meci amical din miniturneul sud-american. Tricolorii vor intalni reprezentativa Paraguayului pe Stadionul Defensores del Chaco din Asuncion. Jucatorii pregatiti de Stefan Iovan si Emil Sandoi nu s-au putut antrena miercuri seara, deoarece la sosirea in Asuncion le-au fost ratacite bagajele. Partida Paraguay – Romania va fi transmisa in direct de Sport.ro.

×
Subiecte în articol: fotbal intern