x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hercules Alicante i-a reziliat contractul lui Dănciulescu

Hercules Alicante i-a reziliat contractul lui Dănciulescu

15 Iul 2010   •   00:00

Atacantul Ionel Dănciulescu a declarat, joi, la sport.ro, că oficialii grupării spaniole Hercules Alicante, nou-promovată în Primera Division, i-au reziliat unilateral contractul, în baza unei clauze. "Era o clauză în contract, eu nu am ştiut de ea. Am primit o hârtie de la club prin care mi se mulţumea pentru tot ce am făcut. Nu ştiu ce voi face în continuare pentru că e târziu şi majoritatea echipelor au loturile definitivate. Acum două zile am aflat. Clauza era că pot rezilia contractul dacă îmi dau o sumă de bani", a spus Dănciulescu.

"Durerea cea mare este că nu mi-au spus, pentru că am avut un sezon foarte bun la Hercules. Acum sunt jucător liber de contract şi nu ştiu dacă meritam. Eu aştept încă un semn de acolo pentru că trebuie să îmi plătească o sumă destul de mare. Eu mi-aş dori să rămân în Spania", a mai declarat atacantul român.

Ionel Dănciulescu, în vârstă de 33 de ani, a fost transferat anul trecut de la Dinamo, unde a evoluat 10 sezoane, la Hercules Alicante, echipă cu care a promovat în prima ligă spaniolă.

×
Subiecte în articol: stiri