x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Horia Tecău se gândeşte la Masters

Horia Tecău se gândeşte la Masters

de Vlad Ionescu    |    07 Iul 2010   •   00:00
Horia Tecău se gândeşte la Masters

Finala de dublu de la Wimbledon i-a dat încredere în propriile forţe lui Horia Tecău (foto), care are gânduri mari pentru viitor.



5803-125678-mr_20100506115902013.jpgRevenit în ţară pentru o scurtă şi binemeritată va­can­ţă, acesta a declarat că va juca în con­tinuare alături de suedezul Robert Lindstedt, dar că se gândeşte tot mai se­rios să reia participările şi în proba de simplu, la care renunţase în ulti­mul an.

La aeroport, el a fost aşteptat de preşedintele Federaţiei Ro­mâ­ne de Tenis, Ruxandra Dra­go­mir, care i-a înmânat un trofeu de excelen­ţă. "Acest trofeu l-a primit şi Andrei Pa­vel şi m-am gândit că Horia îl me­ri­tă din plin. M-aş bucura să pot oferi în fiecare săptămână astfel de trofee pentru asemenea rezultate", a afirmat Dragomir.

Despre performanţa de la Wimbledon, Tecău a declarat: "A fost o surpriză şi pentru mine. Îmi do­ream foarte mult să joc finala, dar nu mă aşteptam să ajung atât de sus. Am fost puţin dezamăgit după meci, dar nu am cum să fiu supărat că am pierdut la prima încercare. Am doar 25 de ani şi mai pot juca încă zece ani la acest nivel. Anul viitor o să ştiu cum e să joci o astfel de finală şi cred că o să mă stăpânesc mult mai bine".

După finala de la Wimbledon, Tecău şi Lindstedt au urcat câteva locuri în cla­samentul ATP la dublu, ceea ce le va permite să acceadă mai uşor pe ta­blourile tur­ne­e­lor care vor urma. Ei vor să strângă cât mai multe punc­te, care să le permită să se califice la Mastersul de la sfârşitul anului.

Pentru cel mai în vogă tenisman român al momentului ur­mează câteva zile de vacanţă la Constanţa, alături de familie şi de pri­e­­teni. Sâmbătă el va pleca în Suedia, unde va participa la turneul de 400.000 de euro de la Bastad, oraşul de rezidenţă al lui Lindstedt. "Vom avea suporterii alături de noi şi spe­răm să continuăm cu rezultatele bu­ne", a spus Horia Tecău.

×
Subiecte în articol: stiri