x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Iancu: "Avem o campioană nemeritată".

Iancu: "Avem o campioană nemeritată".

18 Mai 2011   •   12:44

Presedintele FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat ca decizia TAS, care a validat hotararea comisiilor LPF de neprogramare a echipei Pandurii la partida cu Otelul, reprezinta un mare castig al fotbalului romanesc.

"Asta e marele nostru castig, ca TAS a validat decizia comisiilor. In rest, avem o campioana nemeritata. Pacat de munca lui Dorinel, pacat de munca jucatorilor, trei puncte la masa verde, 12 puncte facute cadou in cascada de arbitri, un campionat fraudulos castigat de o echipa fara nici un fel de merit. Mai mult de locurile 5-6 nu aveau cum sa obtina", a spus Iancu, la GSP TV.

"Felicit comisiile Ligii, comisiile Federatiei, iata ca incep sa functioneze. Bravo Mircea Sandu, bravo Dragomir, bravo comisiilor! In rest, am pierdut un campionat, fotbalul nu se va dezvolta din cauza arbitrilor care au driblat in mod necinstit regulamentul si vor trebui sa raspunda, pentru ca avem o campioana care nu merita. Nici macar nu a investit in infrastructura, iar Marius Stan mai are si nesimtirea sa spuna ca nu isi propune nimic in grupele Ligii Campionilor, iar toate astea trebuie analizate de cei care conduc si sa ia masurile care sunt necesare", a adaugat Iancu.

Oficialul gruparii banatene spera ca si FC Timisoara sa ajunga in grupele Ligii Campionilor. "Ne dorim sa incercam sa ajungem in grupele Ligii, prin preliminarii si play-off, dar asta inseamna sa invingem pe Dinamo", a precizat Iancu.

×