x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ilie Stan, la primul antrenament cu Mioveni. Ionuţ Popa la Radio GSP: "Am renunţat de ruşine"

Ilie Stan, la primul antrenament cu Mioveni. Ionuţ Popa la Radio GSP: "Am renunţat de ruşine"

22 Aug 2011   •   15:16

Fostul tehnician al Victoriei Branesti s-a inteles cu oficialii argeseni si in aceasta dupa-amiaza ii pregateste pentru prima data pe Dica si compania.

A patra infringere in acest debut de sezon i-a fost fatala lui Ionut Popa. Antrenorul s-a inteles cu conducerea clubului privind rezilierea contractului si aseara si-a prezentat demisia. "Primarul nu a fost de acord cu demisia mea si a vrut sa continuam. Am renuntat de rusine pentru ca niciodata nu am avut patru meciuri fara gol marcat si fara punct, dar si de frica. Dupa jocul pierdut la Tg Mures am avut probleme cu inima. In viata mea nu mi s-a intimplat asa ceva. O sa-mi iau un concediu, primul dupa 12 ani", a declarat Popa la Radio GSP.
Succesor la cirma argesenilor este Ilie Stan, care era liber de contract dupa ce s-a despartit la sfirsitul sezonului de Victoria Branesti. Din stafful lui Stan va face parte si Gabi Margarit, fostul secund al lui Gigi Multescu la Sportul Studentesc.

Primele victime ale antrenorului sint portarul Cristi Haisan si mijlocasul Leonard Naidin, ambii adusi de Popa in aceasta vara. Haisan a reactionat imediat si spune ca nu se poate intimpla acest lucru: "Am contract un an de zile. Daca vor sa ma dea afara, sa plateasca toti banii pina la finalul intelegerii".
Mai mult, oficialii argeseni i-au anuntat pe jucatori ca le vor fi diminuate salariile cu 20%, urmind ca in cazul indeplinirii obiectivului sa primeasca si acesti bani. Dica si Neaga au fost deja sa discute cu conducerea, fiind nemultumiti de decizie.

sursa: GSP.ro

×