x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Începe Liga I! Dacia Mioveni - U Cluj 1-0 (final)

Începe Liga I! Dacia Mioveni - U Cluj 1-0 (final)

22 Iul 2011   •   20:51

Dacia Mioveni - U Cluj 1-0

Machado (40)

Dinamo - Tg. Mures 1-0 (final)

Ghionea (15 - autogol)

Eliminat: Szylaghi - Tg. Mures (86)

Rapid - Vaslui 3-0 (final)

Deac (15), Surdu (40), Herea (87)

Eliminat: Milanov - Vaslui (70)

Doua dintre achizitiile giulestenilor din aceasta vara, Ciprian Deac, imprumutat de la Schalke, si fostul stelist Romeo Surdu, venit liber de contract, au marcat in meciul de debut sub tricoul "alb-visiniilor". Scorul final a fost stabilit de Herea, cu trei minute inainte de final. Vasluienii, care au evoluat in inferioritate numerica ultimele 20 de minute (eliminat Milanov pentru lovire fara balon), nu au avut parte de o repetitie reusita inaintea partidei cu Twente Enschede, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Dupa o vara zbuciumata, cu doua echipe, Poli Timisoara si Gloria Bistrita, retrogradate “suplimentar', datorita neindeplinirii conditiilor de licentiere, intrecerea interna se reia, vineri fiind programate primele trei partide.

Balul este deschis cu derby-ul Rapid – Vaslui, doua echipe cu pretentii la titlu, care se vor infrunta in Regie, de la ora 18.30. Stadionul Giulesti este suspendat, iar meciul se va juca fara spectatori, din cauza incidentelor provocate de fanii rapidisti la partida cu FC Brasov, din campionatul trecut.

Dinamo primeste in Groapa vizita echipei antrenata de Nelutu Sabau, FCM Tg. Mures (ora 20.30), in timp ce U Cluj, care si-a stabilit ca obiectiv participarea in cupele europene, se deplaseaza pe terenul noii promovate din Mioveni (ora 22.00).

×
Subiecte în articol: dinamo rapid campionat liga 1 fc vaslui u cluj