x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Incidente între suporteri la derby-ul Dinamo - FCSB

Incidente între suporteri la derby-ul Dinamo - FCSB

16 Feb 2020   •   20:46
Incidente între suporteri la derby-ul Dinamo - FCSB

Suporterii echipelor de fotbal FCSB şi Dinamo au provocat mai multe incidente înaintea şi după începerea derby-ului care se dispută în această seară pe Arena Naţională din Capitală în cadrul etapei a 25-a a Ligii I.

Cu cinci minute înainte de fluierul de start al întâlnirii, dinspre galeria grupării roş-albastre, care este formată din aproximativ 7.000 de suporteri, au fost aruncate mai multe petarde şi fumigene în direcţia fanilor dinamovişti de la Tribuna a II-a, dar şi în terenul de joc. În acel moment, un grup de aproximativ 100 de suporteri dinamovişti au reuşit să spargă cordonul de securitate al stewarzilor şi s-au îndreptat spre peluza galeriei adverse. Au intervenit însă câteva zeci de jandarmi, oprind violenţele şi restabilind ordinea.

Pentru a nu se repeta incidentele, între Peluza a II-a ocupată de fanii FCSB şi Tribuna a II-a au fost formate două cordoane de jandarmi.

Imediat după începerea partidei, fanii dinamovişti de la Tribuna a II-a au răspuns cu aceeaşi monedă aruncând cu petarde spre galeria roş-albastră. Organizatorii i-au atenţionat pe suporteri de câteva ori la staţia de amplificare a Arenei Naţionale să nu mai folosească materiale pirotehnice. Ulterior, în minutul 25, organizatorii au avertizat fanii că meciul va fi oprit dacă vor mai fi aruncate petarde în suprafaţa de joc.

În acest moment, la derby-ul de pe Arena Naţională din Capitală asistă aproximativ 25.000 de spectatori.

Partida Dinamo - FCSB, care a început în această seară la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, contează pentru etapa a 25-a a Ligii I.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dinamo - FCSB